utorok 11. júna 2013

MIRRA cosmetic = the best cosmetic

Dnes vám chcem predstaviť kozmetiku 3. tisícročia, kozmetiku MIRRA.

Roky som sa snažila nájsť naozaj kvalitnú a zároveň účinnú starostlivosť o moju pleť, a zásadne na pojmy bio v kozmetických výrobkoch neverím hneď na prvý pohľad. Keďže ako biológ a kozmetológ v jednom poznám ingrediencie, ktoré sa do 99% kozmetických výrobkov pridávajú, a minimálne ktorých polovica je dokonca nevyhovujúca pre zdravie človeka, som naozaj rada, že som konečne objavila MIRRU. Tu je niekoľko informácií, prečo sa MIRRA volá kozmetika 3. tisícročia:

100% ekologicky čistá prírodná kozmetika (kozmeceutika) MIRRA
                                                         Kozmetika III. tisícročia

S rozvojom vedy a technických možností vznikol odbor kozmetológie ako vedeckej disciplíny, ktorá urobila nesmierný pokrok evidentne súvisiaci s tlakom společenského dopytu. Pritom je úplne bežné, že sa pri riešení tejto problematiky rozvíja spolupráca na mezinárodnej úrovni. Taký záujem odborníkov začal pochopiteľne meniť pohľad na možnosti kozmetiky a rozvoj vedy priniesol úplne iné pohľady na to, ako priaznivo ovplyvniť zmeny súvisiace s vekom. 
Od svetových dermatológov prišiel impulz posunúť hranicu možností kozmetiky od dekoratívnej funkcie, k udržaniu žiadúceho stavu a k zlepšeniu súčasného stavu a vzhľadu kože. 
Tak vznikol termín „cosmeceutical“, ktorý aj keď nie je oficiálny, aj tak je na celom svete vnímaný aj najväčšími odborníkmi ako označenie pre najvyššiu kategóriu kozmetického produktu. Označenie cosmeceutical je používané vo všetkých odborných časopisoch ako bežné, presné a zrozumiteľné. Vždy sa týka použitých surovín, spôsobu spracovania a finálnych výrobkov, ktoré predstavujú skutočný vrchol súčasných kozmetických možností. Práve pre svoju „neoficiálnosť“ je potrebné toto označenie vysvetliť a pripomínať jeho vedecký základ.
Kozmetika značky MIRRA splňuje všetky najvyššie medzinárodné kritériá pre označenie kozmeceutika, ako výberom surovín, vysoko modernou a šetrnou výrobnou technológiou, tak aj nadštandardným obalom.
Kozmeceutika MIRRA zaručuje svojím zákazníkom tu najvyššiu možnú kvalitu.
Kozmeceutika MIRRA to je najmodernejšia výrobná technológia, vynikajúce suroviny, vysoká ekologická hodnota, unikátny obal, a to všetko prináša obdivuhodný účinok!

kozmetika MIRRA:

* bez parfumácie -  všetky prípravky sa vyznačujú živou prírodnou vôňou, ktorá vychádza iba z obsiahnutých rastliných komponentov a produktov mora 

* bez živočíšnych tukov, hormónov, konzervačných látok a syntetických farmakologických prípravkov

sila prírodných produktov - výťažky z vysoko kvalitných rastlín, cenné rastlinné oleje, éterické oleje, morské riasy, čierna a červená ikra, vysokohorské mumio, včelie produkty, sopečné bahno, sapropel. Ikry a mlieč z lososovitých rýb sú unikátne komponenty kozmetiky MIRRA. Na ich báze sa vyrábajú omladzujúce prípravky. Technológia spracovania ikier vrátane placenty je patentovaná a vo svete nemá obdobu.


vysoko kvalitná voda z artézskych studní, upravená špeciálnou metódou. Používa sa tá najčistejšia voda z artézskych studní, ktorá je spracovávaná patentovanou technológiou. Voda uchováva všetko bohatstvo minerálnych látok a získava tak rad nových zázračných vlastností. 


vyrábaná patentovanými technologickými výrobnými postupmi - metóda rotačnej kavitácie, emulgácie za studena, emulgácie ikry vrátane placenty, výroba mikrokapsulí. Pri výrobe sú využívané inovačné vedecké postupy - pri získavaní  aktívnych ingrediencií, aj pri spracovávaní hotových produktov


transdermálny efekt, úplne unikátne pôsobenie na bunkovej úrovni - aktívne gélové a emulzné častice sú 500x menšie ako kožná bunka . MIRRA produkcia je založená na báze mikrokapsúl a mikroemulzií s optimálnym rozmerom a rovnakou veľkosťou častíc. To umožňuje výrobkom MIRRA rýchlo vsiaknuť do pokožky a pôsobiť s maximálnym účinkom (krémy, balzamy a gély nanášať čistými rukami len na starostlivo očistenú pokožku. Keďže sú mikroemulzné častice v MIRRA prípravkoch 500x menšie ako kožná bunka, majú schopnosť prenikať veľmi hlboko do kože. V prípade, že bude prípravok nanesený na nalíčenú alebo neočistenú pokožku, vstrebajú sa do pokožky spolu s prípravkom aj nečistoty!).


* vákuovo balená špeciálnou nemeckou technológiou


* s klinickámi testami v špičkových ústavoch - žiadne atesty na zvieratách                                         Vo všetkých štádiách prípravy sa výrobky podrobujú prísnym genetickým skúškam kvality.


* potravinárske atesty aj pre krémy, gély a balzamy

Komplexná starostlivosť zahŕňa viac ako 140 prípavkov na domáce použitie – kozmetické prípravky,
rad pre starostlivosť o telo a nechty, prípravky pre starostlivosťo vlasy, zuby, prípravky do kúpeľaa sprchy, ochranné a profylaktické prípravky, anticelulitídny program, rad pre intímny a sexuálny komfort, biologicky aktívne doplnky stravy, prípravky na ošetrenie detskej pokožky, luxusná hypoalergénna dekoratívna kozmetika.

Nestretla som ešte človeka, ktorý by s kozmetikou MIRRA nebol spokojný !!!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára